Hoppa direkt till innehåll

Sugen på att fiberansluta din fastighet?

Många i kommunen är redan anslutna och anslutningar ökar varje dag. Är du också intresserad av att ansluta din fastighet så finns nedan en massa områden/adresser som är öppna för beställning. Finns din adress där så är du mer än välkommen att beställa.
Finns din adress inte där så är det viktigt att du pratar med dina grannar för att säkerställa att mer än 80 % på gatan/i området/i byn också vill ha en fiberanslutning. Kontakta oss gärna för att ta reda på just era förutsättningar. Om ditt område sedan kommer in med en lista på intressenter så öppnar vi upp för beställning till ett fast pris. Om vi sen ser att antalet faktiska beställningar är tillräckligt stort för utbyggnad i ett område meddelar vi fastighetsägarna det glada beskedet. Sedan startar vårt arbete med allt från markavtal, upphandling, grävning och fiberblåsning ända till färdiga fiberanslutningar.
Värt att tänka på är att en fiberanslutning är som en investering och att det höjer fastighetens värde. Den största vinningen är naturligtvis att du får mycket högre kapacitet och bättre kvalitet än andra lösningar, det finns ingen teknik på överskådlig tid som är bättre än en fast fiberanslutning. Och om du idag har en ADSL-uppkoppling ska du dessutom vara medveten om att kopparnätet i kommunen stängs ned bit för bit. Så vill du skynda på fiberutbyggnaden i just ditt område – prata gärna med dina grannar.