Hoppa direkt till innehåll
Drottningdal-Nedernäs

Är du nybyggare på tomt i Drottningdal-Nedernäs?

Grattis, då är det förberett med fiber för anslutning av din nya villa!
Och grattis igen - kostnaden för din fiberanslutning ingår i tomtpriset! Du beställer din fiberanslutning här på vår hemsida och vi behöver din beställning senast 4-6 veckor före önskad leverans. Du använder BankID för beställningen, har du inte BankID kan du ladda ner avtalsblanketten i steg 1 och skicka den påskriven till oss via post.
Du får en komplett fiberinstallation med ett avslut i en mediakonverterare placerad max 5 meter innanför yttervägg, där det är viktigt att du har ett tillgängligt eluttag till mediakonverteraren.
Viktigt att veta är att eventuella arbeten vid eller på tomten som uppkommer inte ingår och kommer faktureras kunden. Som till exempel att vi behöver gräva upp för att det inte går att blåsa i fiber i slangen på tomten eller att inte slangen är ansluten på rätt sätt eller annat.
När installationen är klar är det fritt fram att välja bland alla olika tjänster från våra tjänsteleverantörer - läs mer nedan.
Välkommen med din beställning! Och välkommen till bygdens egen fiber!
fiber

Fördelar med fiber?

En stadsnätsansluten fastighet har all tänkbar prestanda för framtiden och tillgång till ett stort antal tjänster och möjligheter. Dessutom är den många gånger attraktivare på marknaden.

Tjänster i vårt öppna stadsnät

Ett ”öppet stadsnät” betyder att fibernätet är öppet för olika leverantörer av tjänster inom internet, tv och telefoni. Det ger dig frihet att välja brett bland många välkända varumärken.