Hoppa direkt till innehåll
Estuna-Lohärad-Rösa

Fiberutbyggnad pågår!

Tack till dig som beställde fiber under pågående kampanj 2023!
Vi levererar fiber löpande under år 2024 till alla som beställde under kampanjperioden. Vår entreprenör BRS Networks kommer ta kontakt med dig för att planera hur just din anslutning ska genomföras när det börjar närma sig. Ni planerar tillsammans var i huset vi ska gå in med fiberslangen och där kommer även mediakonverteraren att placeras. Kom ihåg att det behövs ett eluttag i anslutning till mediakonverteraren.
Om du som läser detta också vill beställa så går det bra - öppna artikeln lite längre ned!
family

Grattis - fiber finns i närheten av din fastighet i Estuna/Lohärad/Rösa!

Vill du också fiberansluta din fastighet?

fiber

Fördelar med fiber?

En stadsnätsansluten fastighet har all tänkbar prestanda för framtiden och tillgång till ett stort antal tjänster och möjligheter. Dessutom är den många gånger attraktivare på marknaden.

Tjänster i vårt öppna stadsnät

Ett ”öppet stadsnät” betyder att fibernätet är öppet för olika leverantörer av tjänster inom internet, tv och telefoni. Det ger dig frihet att välja brett bland många välkända varumärken.

money

Dela upp din kostnad förmånligt med Svea Ekonomi

Vi erbjuder dig en delbetalning för din fiberanslutning på 6, 24 eller 48 månader. Du kan när som helst betala in hela beloppet utan ytterligare avgifter och du kan delbetala mer än det överenskomna beloppet per månad.