Arholma
Fiber finns redan i ditt område!

Vill du också fiberansluta din fastighet?
family
En bra digital uppkoppling är lika viktig som vattnet i kranen och el i vägguttaget. Genom fibern får du tillgång till ett supersnabbt bredband av absolut högsta kvalitet och prestanda, upp till 1Gbit/s för internet, tv och telefoni med mera.
Vårt stadsnät är inte bara kommunens största fibernät utan också ett Öppet Stadsnät som du som invånare i Norrtälje indirekt äger själv. Stadsnätet är nämligen en del av Norrtälje Energi som du säkert redan vet ägs av Norrtälje kommun.
Som skrivet så finns fiber redan i ditt område och många av dina grannar är också redan anslutna och fler kommer bli under hösten 2020 (beställningar gjorda för 31 augusti 2020).
För dig som inte beställt men nu är sugen kommer vi öppna upp för beställning igen senare under hösten 2020. Leverans kommer då ske från våren 2021.
Håll utkik!
Mer information
fiber

Hantering av fiberinstallation med anledning av Covid-19

Vi utför fiberinstallationer som innehåller kundkontakt i den mån du som kund önskar ta emot vår entreprenör. Naturligtvis innebär detta att vi alla tar hänsyn och håller oss till de smittskyddsråd som gäller kring Covid-19 för dagen.

fiber

Fördelar med fiber?

En stadsnätsansluten fastighet har all tänkbar prestanda för framtiden och tillgång till ett stort antal tjänster och möjligheter. Dessutom är den många gånger attraktivare på marknaden.

Tjänster i vårt öppna stadsnät

Ett ”öppet stadsnät” betyder att fibernätet är öppet för olika leverantörer av tjänster inom internet, tv och telefoni. Det ger dig frihet att välja brett bland många välkända varumärken.
#inlineditbutton