Gräfsta-Finngarne
Fiberutbygganden är igång

Till dig som redan beställt fiber av oss - tack! Vi vill bara tala om att vi tagit ett positivt byggbeslut för fiberutbyggnad i ditt område och bygget är igång. Och du som redan beställt kan nu lugnt slå dig ned och invänta fiberinstallationen.
Till dig som ännu inte beställt en fiberanslutning finns chansen fortfarande att haka på!
Vi erbjuder dig en komplett fiberanslutning för 29 000 kronor, med rot- och rutavdrag blir det 25 650 kronor inklusive moms. Priset är ett kampanjpris som nu är förlängt och gäller för beställning fram till och med 31 mars 2022. Därefter kommer ordinarie pris att vara 32 000 kronor och då ingår inte grävning på tomten. Alla priser är inklusive moms och betalar gör du först när fiberanslutningen är klar.
Du beställer din fiberanslutning här på vår hemsida. Du använder BankID för beställningen, har du inte BankID kan du ladda ner avtalsblanketten i "Steg 1" och skicka den påskriven till oss via post.
Om du vill kan du välja att finansiera avgiften via avbetalning. Mer information om vår samarbetspartner och villkor för avbetalning hittar du längre ned på denna sida.
Priset avser komplett fiberinstallation med ett avslut i en mediakonverterare placerad max 5 meter innanför yttervägg, där det är viktigt att du har ett tillgängligt eluttag till mediakonverteraren. Upp till 40 meter grävning på egen tomt ingår, behöver du längre grävning får du höra av dig så tar vi fram en offert.
Och hur ser tidsplanen och arbetsflödet ut?
Projektering är under arbete och bygge är igång. När det är dags att ansluta just ditt hus kontaktar vår entreprenör dig för att planera själva anslutningen. Du avgör själv var i huset du vill att vi går in med fiberslangen och där kommer även dosan att placeras. Det är viktigt att du har ett tillgängligt eluttag till dosan. Om du skulle vilja ångra din beställning är det vid kontakten med entreprenören inför hembesöket som är sista möjligheten. Vår målsättning är att de som beställt före 31 mars 2022 ska ha sin fiberanslutning klar före midsommar 2022.
Välkommen till bygdens egen fiber!
Mer information
fiber

Fördelar med fiber?

En stadsnätsansluten fastighet har all tänkbar prestanda för framtiden och tillgång till ett stort antal tjänster och möjligheter. Dessutom är den många gånger attraktivare på marknaden.

Tjänster i vårt öppna stadsnät

Ett ”öppet stadsnät” betyder att fibernätet är öppet för olika leverantörer av tjänster inom internet, tv och telefoni. Det ger dig frihet att välja brett bland många välkända varumärken.

money

Dela upp din kostnad förmånligt med Svea Ekonomi

Vi erbjuder dig en delbetalning för din fiberanslutning på 6, 24 eller 48 månader. Du kan när som helst betala in hela beloppet utan ytterligare avgifter och du kan delbetala mer än det överenskomna beloppet per månad.