Hoppa direkt till innehåll
Gottröraslingan

Gottröraslingan

Grattis - i detta område är det redan förberett för fiber!
Vi erbjuder dig som bor eller tänker köpa fastighet på Gottröraslingan en anslutning till fast pris, 24 000 kr, där allt förutom eventuell grävning på egen tomt ingår. Vill och kan du nyttja RUT-avdrag blir priset 21 500 kr.
Det vanliga är dock att fiberslang in till din villa läggs tillsammans med anslutningen till elnätet. Det som sedan saknas är beställning av anslutningen till fibernätet. När fibern är klar kan du koppla upp dig och beställa de tjänster du vill ha hos valfri leverantör tillgänglig i nätet. Se mer information nedan.

Har du fiberrör från tidigare grävning på tomt så använder vi det och då behöver du naturligtvis inte heller gräva nytt. Om du inte har fiberrör framdraget till din fastighet behöver du gräva cirka 30–40 centimeter djupt och ett spadtag brett, vilket du lätt gör själv med en spade. Det som är viktigt är att det inte är några tvära böjar på diket eller allt för ojämnt underlag där slangen läggs. Detta för att fibern ska kunna blåsas i utan stopp. Vill du inte gräva själv anlitar du själv någon entreprenör för detta. Slang hämtar du, efter beställning, gratis hos oss.
Du beställer din fiberanslutning här på hemsidan och vi behöver din beställning senast 4-6 veckor före önskad leverans. Du använder BankID för beställningen, har du inte BankID kan du ladda ner avtalsblanketten i ”Steg 1” och skicka den påskriven till oss via post. Priset är inklusive moms och betalar gör du först när fiberanslutningen är klar. Om du vill dela upp din betalning kan du välja att delbetala din anslutningsavgift via vår samarbetspartner. Se mer information i artikel längre ned.
Vad händer sen?
Vi kommer att kontakta dig för att planera själva anslutningen till just ditt hus. Du får ofta själv avgöra var i huset du vill att vi går in med fiberslangen. Från den plats där fiberslangen kommer att gå in i ditt hus, kan man sätta mediakonverteraren max fem meter in i huset. Det är viktigt att du har ett tillgängligt eluttag till mediakonverteraren.
Välkommen med din beställning och till bygdens egen fiber!
fiber

Fördelar med fiber?

En stadsnätsansluten fastighet har all tänkbar prestanda för framtiden och tillgång till ett stort antal tjänster och möjligheter. Dessutom är den många gånger attraktivare på marknaden.

Tjänster i vårt öppna stadsnät

Ett ”öppet stadsnät” betyder att fibernätet är öppet för olika leverantörer av tjänster inom internet, tv och telefoni. Det ger dig frihet att välja brett bland många välkända varumärken.

money

Dela upp din kostnad förmånligt med Svea Ekonomi

Vi erbjuder dig en delbetalning för din fiberanslutning på 6, 24 eller 48 månader. Du kan när som helst betala in hela beloppet utan ytterligare avgifter och du kan delbetala mer än det överenskomna beloppet per månad.