Hoppa direkt till innehåll
Nysättra etapp 2

Fiber till Nysättra etapp 2

Vi erbjuder dig möjligheten att fiberansluta din fastighet för ett totalpris på 29 000 kronor där även grävning på tomten ingår. Om du kan och vill nyttja ROT- och RUT-avdrag blir kostnaden 25 300 kronor. Erbjudandet gäller om du beställer senast 30 september 2024.
Priset avser komplett fiberinstallation med ett avslut i en mediakonverterare placerad max 5 meter innanför yttervägg, där det är viktigt att du har ett tillgängligt eluttag till mediakonverteraren. Alla priser är inklusive moms och betalar gör du först när fiberanslutningen är klar.
Så tveka inte att beställa om du är intresserad. Du beställer din fiberanslutning här på vår hemsida. Du använder BankID för beställningen, har du inte BankID kan du ladda ner avtalsblanketten i "Steg 1" och skicka den påskriven till oss via post.
Om du vill kan du välja att finansiera avgiften via delbetalning. Mer information om vår samarbetspartner och villkor för delbetalning hittar du längre ned på denna sida.
Och hur ser tidsplanen och arbetsflödet ut?
Projektering av området pågår redan och när det är dags att ansluta just ditt hus kontaktar vår entreprenör dig för att planera själva anslutningen. Du avgör själv var i huset du vill att vi går in med fiberslangen och där kommer även dosan att placeras. Det är viktigt att du har ett tillgängligt eluttag till dosan. En mer detaljerad steg för steg beskrivning av hur en utbyggnad fram till färdig fiberanslutning går till finns att läsa här. Vår målsättning är att påbörja byggnationen under 2024.
Välkommen med din beställning! Och välkommen till bygdens egen fiber!
fiber

Fördelar med fiber?

En stadsnätsansluten fastighet har all tänkbar prestanda för framtiden och tillgång till ett stort antal tjänster och möjligheter. Dessutom är den många gånger attraktivare på marknaden.

Fiberanslutning - steg för steg

Planeringsfas – pågår cirka 1–3 månader Vi startar alltid med projektering av områdesnät innan en utbyggnation i ett område kan påbörjas. Tillstånd söks hos berörda parter, till exemp...till fibernätet och kan beställa de tjänster du önskar! Du kan till exempel välja internet, telefoni och tv från en och samma operatör eller blanda som du vill från olika leverantör.

Tjänster i vårt öppna stadsnät

Ett ”öppet stadsnät” betyder att fibernätet är öppet för olika leverantörer av tjänster inom internet, tv och telefoni. Det ger dig frihet att välja brett bland många välkända varumärken.

money

Dela upp din kostnad förmånligt med Svea Ekonomi

Vi erbjuder dig en delbetalning för din fiberanslutning på 6, 24 eller 48 månader. Du kan när som helst betala in hela beloppet utan ytterligare avgifter och du kan delbetala mer än det överenskomna beloppet per månad.