Hoppa direkt till innehåll
Norrtälje Norr

Fiber till Norrtälje Norr

Område Norrtälje Norr har vi sökt och fått bredbandsstöd för. Om vi inte fått stödet hade priset för en fiberanslutning blivit avsevärt mycket högre då det är dyrt att gräva på landsbygden med ofta är långa sträckor och glest mellan husen. Dessutom hade projektet varit beroende av hur många som är intresserade – för få intressenter är lika med ingen utbyggnad i vanliga fall, men nu bygger vi oavsett.
Så nu kan vi glatt erbjuda dig möjligheten att fiberansluta din fastighet för ett totalpris på 29 000 kronor. Om du kan och vill nyttja ROT- och RUT-avdrag blir kostnaden 25 300 kronor. Detta oberoende av hur lång tomtschakt vi behöver göra. Erbjudandet gäller om du beställer senast 15 januari 2025.
Du beställer din fiberanslutning här på vår hemsida. Du använder BankID för beställningen, har du inte BankID kan du ladda ner avtalsblanketten i "Steg 1" och skicka den påskriven till oss via post. Om du vill kan du välja att finansiera avgiften via avbetalning. Mer information om vår samarbetspartner och villkor för avbetalning hittar du längre ned på denna sida.
Priset avser komplett fiberinstallation med ett avslut i en mediakonverterare placerad max 5 meter innanför yttervägg, där det är viktigt att du har ett tillgängligt eluttag till mediakonverteraren. Alla priser är inklusive moms och betalar gör du först när fiberanslutningen är klar.
Och hur ser tidsplanen och arbetsflödet ut?
Arbetet påbörjas med projektering, tillståndsansökningar och upphandling av entreprenörer. När det är dags att ansluta just ditt hus kontaktar vår entreprenör dig för att planera själva anslutningen. Ni planerar tillsammans in var i huset du vill att vi går in med fiberslangen och där kommer även dosan att placeras. En mer detaljerad steg för steg beskrivning av hur en utbyggnad fram till färdig fiberanslutning går till finns att läsa här. Om du skulle vilja ångra din beställning är det vid kontakten med entreprenören inför hembesöket som är sista möjligheten. Målsättningen är att byggnationen av fibernätet påbörjas under 2024 och slutförs under 2025.
Välkommen med din beställning! Och välkommen till bygdens egen fiber!
Notering för bidragsberättigade fastigheter: Ett totalpris för en bredbandsanslutning (inklusive tomtschakt) kommer för en stödberättigad byggnad fram till 2027-06-01, aldrig överstiga 40 000 kronor oberoende av hur lång tomtschakt vi behöver göra.
fiber

Fördelar med fiber?

En stadsnätsansluten fastighet har all tänkbar prestanda för framtiden och tillgång till ett stort antal tjänster och möjligheter. Dessutom är den många gånger attraktivare på marknaden.

Tjänster i vårt öppna stadsnät

Ett ”öppet stadsnät” betyder att fibernätet är öppet för olika leverantörer av tjänster inom internet, tv och telefoni. Det ger dig frihet att välja brett bland många välkända varumärken.

money

Dela upp din kostnad förmånligt med Svea Ekonomi

Vi erbjuder dig en delbetalning för din fiberanslutning på 6, 24 eller 48 månader. Du kan när som helst betala in hela beloppet utan ytterligare avgifter och du kan delbetala mer än det överenskomna beloppet per månad.