Gåsviksslingan
Fiber finns redan längs Gåsviksslingan

Vill du också fiberansluta din fastighet?
Vi har redan byggt ut vårt fibernät i ditt område och anslutit många grannar. I samband med det förberedde vi för att kunna ansluta många fler fastigheter vid ett senare tillfälle. Det tillfället är, om du är intresserad, redan under 2021.
Vi erbjuder dig en komplett fiberanslutning för 32 000 kronor, med rot- och rutavdrag blir det 28 650 kronor inklusive moms. Då ingår grävning på din tomt med upp till 40 meter och installation av mediakonverteraren max 5 meter in i huset. Det är viktigt att du har ett tillgängligt eluttag till mediakonverteraren i närheten. Priset är ett kampanjpris som gäller för beställning fram till och med 31 maj 2021. Därefter kommer ordinarie pris att vara 32 000 kronor och då ingår inte grävning på tomten.
Så gör din beställning nu! Du använder mobilt BankID för beställningen, har du inte mobilt BankID kan du ladda ner avtalsblanketten i "Steg 1" och skicka den påskriven till oss via post. Anslutningsavgiften betalar du först när anslutningen är klar. Om du vill kan du välja att finansiera avgiften via avbetalning. Mer information om vår samarbetspartner och villkor för avbetalning hittar du längre ned på denna sida.
Alla beställningar gjorda inom kampanjperioden, alltså fram till och med 30 april 2021 kommer att levereras under 2021. Exakt när under året din adress står på tur kan vi i dagsläget inte säga, men vi börjar planera för genomförande så fort sista datum för kampanjen passerat. När det blir dags för just din anslutning ringer vi dig för att boka in ett projekteringsbesök.
Välkommen med din beställning! Och välkommen till bygdens egen fiber!
Mer information
fiber

Fördelar med fiber?

En stadsnätsansluten fastighet har all tänkbar prestanda för framtiden och tillgång till ett stort antal tjänster och möjligheter. Dessutom är den många gånger attraktivare på marknaden.

Tjänster i vårt öppna stadsnät

Ett ”öppet stadsnät” betyder att fibernätet är öppet för olika leverantörer av tjänster inom internet, tv och telefoni. Det ger dig frihet att välja brett bland många välkända varumärken.

money

Dela upp din kostnad förmånligt med Svea Ekonomi

Vi erbjuder dig en delbetalning för din fiberanslutning på 6, 24 eller 48 månader. Du kan när som helst betala in hela beloppet utan ytterligare avgifter och du kan delbetala mer än det överenskomna beloppet per månad.