Hoppa direkt till innehåll
Estuna-Lohärad-Rösa

Fiber finns redan i området Estuna/Lohärad/Rösa - grattis!

Vill du också fiberansluta din fastighet?
Vi har redan byggt ut vårt fibernät i ditt område och anslutit många grannar. Vi vill nu bygga vidare på fibernätet och därför erbjuder vi nu återigen de som inte anslutit sig att fiberansluta sin fastighet till ett kampanjpris.
Vi erbjuder dig en komplett fiberanslutning för 29 000 kronor, med rot- och rutavdrag blir det 25 300 kronor inklusive moms. Då ingår grävning på din tomt och installation av mediakonverteraren max 5 meter in i huset. Det är viktigt att du har ett tillgängligt eluttag till mediakonverteraren i närheten. Priset är ett kampanjpris som gäller för beställning fram till och med 15 januari 2024.
Så gör din beställning nu! Du använder mobilt BankID för beställningen, har du inte mobilt BankID kan du ladda ner avtalsblanketten i "Steg 1" och skicka den påskriven till oss via post. Anslutningsavgiften betalar du först när anslutningen är klar. Om du vill kan du välja att finansiera avgiften via avbetalning. Mer information om vår samarbetspartner och villkor för avbetalning hittar du längre ned på denna sida.

Vi kommer jobba löpande från och med nu med nya beställningar, men tidpunkt för leverans kan variera från hösten 2023 till hela 2024. Är ni flera nära grannar som beställer samtidigt så prioriterar vi de anslutningarna. Så bjud grannen på kaffe och prata ihop er om du är ivrig att få din anslutning!
Välkommen med din beställning! Och välkommen till bygdens egen fiber!
fiber

Fördelar med fiber?

En stadsnätsansluten fastighet har all tänkbar prestanda för framtiden och tillgång till ett stort antal tjänster och möjligheter. Dessutom är den många gånger attraktivare på marknaden.

Tjänster i vårt öppna stadsnät

Ett ”öppet stadsnät” betyder att fibernätet är öppet för olika leverantörer av tjänster inom internet, tv och telefoni. Det ger dig frihet att välja brett bland många välkända varumärken.

money

Dela upp din kostnad förmånligt med Svea Ekonomi

Vi erbjuder dig en delbetalning för din fiberanslutning på 6, 24 eller 48 månader. Du kan när som helst betala in hela beloppet utan ytterligare avgifter och du kan delbetala mer än det överenskomna beloppet per månad.