Älmsta Hantverksvägen
Intresserad av fiber till din fastighet i Älmsta industriområde?

Då har vi just nu ett fint erbjudande till dig!
Vi erbjuder dig nu en komplett fiberanslutning för 23 200 kronor exklusive moms. Då ingår grävning på din tomt med upp till 40 meter och installation av mediakonverteraren max 5 meter in i huset. Det är viktigt att du har ett tillgängligt eluttag till mediakonverteraren i närheten. Priset är ett kampanjpris som gäller för beställning fram till och med 31 mars 2022.
Så gör din beställning nu! Du använder mobilt BankID för beställningen, har du inte mobilt BankID kan du ladda ner avtalsblanketten i "Steg 1" och skicka den påskriven till oss via post. Anslutningsavgiften betalar du först när anslutningen är klar.
Alla beställningar gjorda inom kampanjperioden kommer att levereras under vår/sommar 2022 (beställningar gjorda före 31 augusti 2021 levereras under Q4 2021). Exakt när under året din adress står på tur kan vi i dagsläget inte säga, men vi börjar planera för genomförande så fort sista datum för kampanjen passerat. När det blir dags för just din anslutning ringer vi dig för att boka in ett projekteringsbesök.
Välkommen med din beställning! Och välkommen till bygdens egen fiber!
Mer information
fiber

Fördelar med fiber?

En stadsnätsansluten fastighet har all tänkbar prestanda för framtiden och tillgång till ett stort antal tjänster och möjligheter. Dessutom är den många gånger attraktivare på marknaden.

Tjänster i vårt öppna stadsnät

Ett ”öppet stadsnät” betyder att fibernätet är öppet för olika leverantörer av tjänster inom internet, tv och telefoni. Det ger dig frihet att välja brett bland många välkända varumärken.