Rimbo-Ekeby
Grattis - vi bygger ut fibernätet!

Positivt byggbeslut taget för ditt område!
grattis1
Till dig som beställt fiber av oss – tack! Vi vill bara tala om att vi nu tagit ett positivt byggbeslut för ditt område. Intresset har ökat under året som vi hoppades på. Mycket bra grannsamverkan! Och du som redan beställt kan nu lugnt slå dig ned och invänta fiberinstallationen.
Vad händer nu?
Projektering, tillståndsansökningar och upphandling av entreprenörer påbörjas nu under våren. Om allt går som vi vill så påbörjar vi arbetet på plats under andra halvan av 2020. Till dig som beställt återkommer vi senare med närmare information om när vi sätter skopan i backen i ditt område. Och när det är dags att ansluta just ditt hus kontaktar vår entreprenör dig för att planera installationen i huset.
När fibern är klar kan du koppla upp dig och beställa de tjänster du vill ha hos valfri tjänsteleverantör, se bredbandswebben.se.
Mer information
fiber

Fördelar med fiber?

En stadsnätsansluten fastighet har all tänkbar prestanda för framtiden och tillgång till ett stort antal tjänster och möjligheter. Dessutom är den många gånger attraktivare på marknaden.

Tjänster i vårt öppna stadsnät

Ett ”öppet stadsnät” betyder att fibernätet är öppet för olika leverantörer av tjänster inom internet, tv och telefoni. Det ger dig frihet att välja brett bland många välkända varumärken.
#inlineditbutton