Skedviken, väster
Vi bygger ut fibernätet i ditt område med hjälp av bredbandsstöd

Passa på att beställa till kampanjpris!
Just ditt område har vi sökt och fått bredbandsstöd för. Om vi inte fått stödet hade priset för en fiberanslutning blivit avsevärt mycket högre då det är dyrt att gräva på landsbygden med ofta är långa sträckor och glest mellan husen. Dessutom hade projektet varit beroende av hur många som är intresserade – för få intressenter är lika med ingen utbyggnad i vanliga fall, men nu bygger vi oavsett.
Så nu kan vi glatt erbjuda dig möjligheten att fiberansluta din fastighet för ett totalpris på 29 000 kronor. Om du kan och vill nyttja ROT- och RUT-avdrag blir kostnaden 25 650 kronor. Erbjudandet gäller om du beställer senast 31 augusti 2022. Därefter kommer ordinarie pris att vara 32 000 kronor och då ingår inte grävning på tomten.
Du beställer din fiberanslutning här på vår hemsida. Du använder BankID för beställningen, har du inte BankID kan du ladda ner avtalsblanketten i "Steg 1" och skicka den påskriven till oss via post.
Om du vill kan du välja att finansiera avgiften via avbetalning. Mer information om vår samarbetspartner och villkor för avbetalning hittar du längre ned på denna sida.
Priset avser komplett fiberinstallation med ett avslut i en mediakonverterare placerad max 5 meter innanför yttervägg, där det är viktigt att du har ett tillgängligt eluttag till mediakonverteraren. Upp till 40 meter grävning på egen tomt ingår, behöver du längre grävning får du höra av dig så tar vi fram en offert. Alla priser är inklusive moms och betalar gör du först när fiberanslutningen är klar.
Och hur ser tidsplanen och arbetsflödet ut?
Projektering, tillståndsansökningar och upphandling av entreprenörer påbörjas redan i början av 2022 och målsättningen är att komma i gång på plats med grävningar under hösten 2022. När det är dags att ansluta just ditt hus kontaktar vår entreprenör dig för att planera själva anslutningen. Du avgör själv var i huset du vill att vi går in med fiberslangen och där kommer även dosan att placeras. Om du skulle vilja ångra din beställning är det vid kontakten med entreprenören inför hembesöket som är sista möjligheten.
Välkommen med din beställning! Och välkommen till bygdens egen fiber!
Mer information
fiber

Fördelar med fiber?

En stadsnätsansluten fastighet har all tänkbar prestanda för framtiden och tillgång till ett stort antal tjänster och möjligheter. Dessutom är den många gånger attraktivare på marknaden.

Tjänster i vårt öppna stadsnät

Ett ”öppet stadsnät” betyder att fibernätet är öppet för olika leverantörer av tjänster inom internet, tv och telefoni. Det ger dig frihet att välja brett bland många välkända varumärken.

money

Dela upp din kostnad förmånligt med Svea Ekonomi

Vi erbjuder dig en delbetalning för din fiberanslutning på 6, 24 eller 48 månader. Du kan när som helst betala in hela beloppet utan ytterligare avgifter och du kan delbetala mer än det överenskomna beloppet per månad.