Hoppa direkt till innehåll
Råby-Vadet

Vi bygger ut fibernätet ändå!

Vi sökte bidrag från PTS för att säkerställa fiberutbyggnad i Råby-Vadet-området men tyvärr fick vi inget bidrag. Men vi har beslutat att vi bygger området trots allt på grund av det stora intresset i området och det redan under 2023.
Vi erbjuder dig en komplett fiberanslutning för 29 000 kronor, med rot- och rutavdrag blir det 25 300 kronor inklusive moms. Då ingår grävning på din tomt och installation av mediakonverteraren max 5 meter in i huset, och det är viktigt att du har ett tillgängligt eluttag i närheten. Priset är ett kampanjpris som gäller för beställning fram till och med 30 juni 2023.
Du använder mobilt BankID för beställningen, har du inte mobilt BankID kan du ladda ner avtalsblanketten efter att du klickat på "Jag vill ansluta mig" nedan och skicka den påskriven till oss via post.
Anslutningsavgiften betalar du först när anslutningen är klar. Om du vill kan du välja att finansiera avgiften via avbetalning. Mer information om vår samarbetspartner och villkor för delbetalning hittar du längre ned.
Värt att tänka på är att en fiberanslutning är som en investering. Det höjer husets värde och i de flesta fallen blir de löpande kostnaderna för hushållets internet och tv lägre. Den största vinningen är naturligtvis fortfarande att du får mycket högre kapacitet och bättre kvalitet än andra lösningar.
Vi startar projektera området redan under våren 2023. När det sedan blir dags att ansluta just ditt hus kontaktar vår entreprenör dig för att planera själva anslutningen. Målsättningen är att beställda anslutningar ska vara klara under 2023.
Välkommen till bygdens egen fiber!
Mer information
fiber

Fördelar med fiber?

En stadsnätsansluten fastighet har all tänkbar prestanda för framtiden och tillgång till ett stort antal tjänster och möjligheter. Dessutom är den många gånger attraktivare på marknaden.

Tjänster i vårt öppna stadsnät

Ett ”öppet stadsnät” betyder att fibernätet är öppet för olika leverantörer av tjänster inom internet, tv och telefoni. Det ger dig frihet att välja brett bland många välkända varumärken.

money

Dela upp din kostnad förmånligt med Svea Ekonomi

Vi erbjuder dig en delbetalning för din fiberanslutning på 6, 24 eller 48 månader. Du kan när som helst betala in hela beloppet utan ytterligare avgifter och du kan delbetala mer än det överenskomna beloppet per månad.