Hoppa direkt till innehåll
Östra Brosättra

Vi bygger ut fibernätet i ditt område under 2023!

Grattis!
Vi vet att väldigt många vill fiberansluta sitt hus så fort det bara är möjligt till vårt fibernät. Det är inte så konstigt då många upplever att mobilnäten och kopparnäten inte räcker till dagens alla digitala tjänster. Vi erbjuder dig därför nu en komplett fiberanslutning för 29 000 kronor, med ROT- och RUT-avdrag blir det 25 300 kronor inklusive moms. Då ingår grävning på din tomt med upp till 40 meter och installation av mediakonverteraren max 5 meter in i huset, och det är viktigt att du har ett tillgängligt eluttag i närheten. Priset är ett kampanjpris som gäller för beställning fram till och med 30 september 2023.
Du beställer din fiberanslutning här på vår hemsida. Du använder mobilt BankID för beställningen, har du inte mobilt BankID kan du ladda ner avtalsblanketten i "Steg 1" och skicka den påskriven till oss via post. Anslutningsavgiften betalar du först när anslutningen är klar. Om du vill kan du välja att finansiera avgiften via avbetalning. Mer information om vår samarbetspartner och villkor för delbetalning hittar du längre ned på denna sida.

Hur ser tidsplanen och arbetsflödet ut?
Vi startade projekteringen av området under 2022 och när det är dags att ansluta just ditt hus kontaktar vår entreprenör dig för att planera själva anslutningen. Du avgör själv var i huset du vill att vi går in med fiberslangen och där kommer även dosan att placeras. Det är som skrivet viktigt att du har ett tillgängligt eluttag till dosan. Om du skulle vilja ångra din beställning är det vid kontakten med entreprenören inför hembesöket som är sista möjligheten. Vår målsättning är att din fiberanslutning ska vara klar under 2023. Bra att veta är att vi kommer bygga ut området oavsett hur många som beställer.
Välkommen med din beställning! Och välkommen till bygdens egen fiber!
Mer information
fiber

Fördelar med fiber?

En stadsnätsansluten fastighet har all tänkbar prestanda för framtiden och tillgång till ett stort antal tjänster och möjligheter. Dessutom är den många gånger attraktivare på marknaden.

Tjänster i vårt öppna stadsnät

Ett ”öppet stadsnät” betyder att fibernätet är öppet för olika leverantörer av tjänster inom internet, tv och telefoni. Det ger dig frihet att välja brett bland många välkända varumärken.

money

Dela upp din kostnad förmånligt med Svea Ekonomi

Vi erbjuder dig en delbetalning för din fiberanslutning på 6, 24 eller 48 månader. Du kan när som helst betala in hela beloppet utan ytterligare avgifter och du kan delbetala mer än det överenskomna beloppet per månad.