Hoppa direkt till innehåll
Malsta - Horsvallen

Fiberutbyggnad pågår!

Till dig som beställt fiber under pågående kampanj - tack!
Utbyggnationen i Malsta-Horsvallen är i full gång men vår tidsplan att allt skulle bli klart innan 2022 tog slut kunde vi inte kunna hålla tyvärr. Så vår målsättning är nu att allt ska vara klart under första halvåret 2023.
Är du också intresserad av att få en fiber rakt in i villan och ansluta till ett Öppet Stadsnät ägt av dig själv och alla andra som bor i Norrtälje kommun?
Till dig som inte gjorde en beställning under pågående kampanjperiod men ångrat dig och vill ha fiber, kan vi berätta att vi kommer förbereda alla fastigheter när vi ändå är ute och gräver. Det kommer dock dröja en tid innan vi öppnar upp för möjliga efteranslutningar.
En bra digital uppkoppling är lika viktig som vattnet i kranen och el i vägguttaget. Genom fibern får du tillgång till ett supersnabbt bredband av absolut hösta kvalitet och prestanda, upp till 1Gbit/s för internet, tv och telefoni med mera.
Vårt stadsnät är inte bara kommunens största fibernät utan också ett Öppet Stadsnät som du som invånare i Norrtälje indirekt äger själv. Stadsnätet är nämligen en del av Norrtälje Energi som du säkert redan vet ägs av Norrtälje kommun.
Välkommen till Norrtälje Energis stadsnät!
Mer information
fiber

Fördelar med fiber?

En stadsnätsansluten fastighet har all tänkbar prestanda för framtiden och tillgång till ett stort antal tjänster och möjligheter. Dessutom är den många gånger attraktivare på marknaden.

Tjänster i vårt öppna stadsnät

Ett ”öppet stadsnät” betyder att fibernätet är öppet för olika leverantörer av tjänster inom internet, tv och telefoni. Det ger dig frihet att välja brett bland många välkända varumärken.