Lommarbadet
Intresserad av fiberns alla fördelar?

Då följer här ett fint erbjudande om fiberanslutning till din fastighet!
Vi vet att väldigt många vill fiberansluta sitt hus så fort det bara är möjligt så vi öppnar nu upp för beställning i ditt område. Vi erbjuder dig möjligheten att fiberansluta dig för ett totalpris på 29 000 kronor. Om du kan och vill nyttja ROT- och RUT-avdrag blir kostnaden 25 650 kronor. Erbjudandet gäller om du beställer senast 31 januari 2022.
Priset avser komplett fiberinstallation med ett avslut i en mediakonverterare placerad max 5 meter innanför yttervägg, där det är viktigt att du har ett tillgängligt eluttag till mediakonverteraren. Upp till 40 meter grävning på egen tomt ingår, behöver du längre grävning får du höra av dig så tar vi fram en offert. Alla priser är inklusive moms och betalar gör du först när fiberanslutningen är klar.
Så tveka inte att beställa om du är intresserad. Du beställer din fiberanslutning här på vår hemsida. Du använder BankID för beställningen, har du inte BankID kan du ladda ner avtalsblanketten i "Steg 1" och skicka den påskriven till oss via post.
Om du vill kan du välja att finansiera avgiften via delbetalning. Mer information om vår samarbetspartner och villkor för delbetalning hittar du längre ned på denna sida.
Och hur ser tidsplanen och arbetsflödet ut?
Vi startar projektering av området så fort sista beställningsdatum passerat och när det är dags att ansluta just ditt hus kontaktar vår entreprenör dig för att planera själva anslutningen. Du avgör själv var i huset du vill att vi går in med fiberslangen och där kommer även dosan att placeras. Det är viktigt att du har ett tillgängligt eluttag till dosan. Vår målsättning är att din fiberanslutning ska vara klar före midsommar 2022.
Välkommen med din beställning! Och välkommen till bygdens egen fiber!
Mer information
fiber

Fördelar med fiber?

En stadsnätsansluten fastighet har all tänkbar prestanda för framtiden och tillgång till ett stort antal tjänster och möjligheter. Dessutom är den många gånger attraktivare på marknaden.

Tjänster i vårt öppna stadsnät

Ett ”öppet stadsnät” betyder att fibernätet är öppet för olika leverantörer av tjänster inom internet, tv och telefoni. Det ger dig frihet att välja brett bland många välkända varumärken.

money

Dela upp din kostnad förmånligt med Svea Ekonomi

Vi erbjuder dig en delbetalning för din fiberanslutning på 6, 24 eller 48 månader. Du kan när som helst betala in hela beloppet utan ytterligare avgifter och du kan delbetala mer än det överenskomna beloppet per månad.