Hoppa direkt till innehåll
Ekebyholm

Grattis - fiber finns på Ekebyholmshöjden!

Vill du också fiberansluta din fastighet?
En bra digital uppkoppling är lika viktig som vattnet i kranen och el i vägguttaget. Genom fibern får du tillgång till ett supersnabbt bredband av absolut hösta kvalitet och prestanda, upp till 1Gbit/s för internet, tv och telefoni med mera.
Vårt stadsnät är inte bara kommunens största fibernät utan också ett Öppet Stadsnät som du som invånare i Norrtälje indirekt äger själv. Stadsnätet är nämligen en del av Norrtälje Energi som du säkert redan vet ägs av Norrtälje kommun.
Som skrivet så finns fiber i ditt område och många är redan anslutna. Om du som bor eller tänker köpa fastighet i Ekebyholmshöjden vill fiberansluta din fastighet så ringer du oss för att få förutsättningarna och för en eventuell beställning. Det vanliga i området är att det redan finns fiberslang nedgrävd in till din villa vilken ligger tillsammans med anslutningen till elnätet.
Vad händer sen?
När allt börjar närma sig anslutning kontaktar vi dig för att planera själva anslutningen till just ditt hus. Du får ofta själv avgöra var i huset du vill att vi går in med fiberslangen. Från den plats där fiberslangen kommer att gå in i ditt hus, kan man sätta mediakonverteraren max fem meter in i huset. Det är viktigt att du har ett tillgängligt eluttag till mediakonverteraren.
Välkommen till bygdens egen fiber!
Mer information
fiber

Fördelar med fiber?

En stadsnätsansluten fastighet har all tänkbar prestanda för framtiden och tillgång till ett stort antal tjänster och möjligheter. Dessutom är den många gånger attraktivare på marknaden.

Tjänster i vårt öppna stadsnät

Ett ”öppet stadsnät” betyder att fibernätet är öppet för olika leverantörer av tjänster inom internet, tv och telefoni. Det ger dig frihet att välja brett bland många välkända varumärken.