Hoppa direkt till innehåll
Älmsta Hantverksvägen

Fiberansluta din fastighet i Älmsta Industriområde?

Grattis - fiber finns redan i området!
Vi har redan byggt ut vårt fibernät i ditt område och anslutit fler fastigheter. I samband med det förberedde vi för att kunna ansluta även din fastighet. Så om du också vill ha en stabil fiberanslutning till din fastighet kan du beställa det för 25 600 kronor exklusive moms (32 000 kronor inklusive moms), där allt förutom grävning på egen tomt ingår.
Om du beställer under perioden 1 april – 31 augusti får du leverans under oktober – november.
Om du beställer under perioden 1 september - 31 mars får du leverans under maj – juni.

Du använder mobilt BankID för beställningen, har du inte mobilt BankID kan du ladda ner avtalsblanketten i "Steg 1" och skicka den påskriven till oss via post. Anslutningsavgiften betalar du först när anslutningen är klar.
Har du fiberrör från tidigare grävning på tomt så använder vi det och då behöver du naturligtvis inte heller gräva nytt. Om du inte har fiberrör framdraget till din fastighet behöver du gräva cirka 30–40 centimeter djupt och ett spadtag brett. Det som är viktigt är att det inte är några tvära böjar på diket eller allt för ojämnt underlag där slangen läggs. Detta för att fibern ska kunna blåsas i utan stopp. Slang hämtar du, efter beställning, gratis hos oss.
Vad händer sen?
Vår entreprenör kommer att kontakta dig för planering om var mediakonverteraren ska placeras och var håltagning i fastigheten ska ske. När montering av mediakonverteraren ska ske inne i fastigheten är det viktigt att du som fastighetsägare har ombesörjt att det finns ett eluttag i anslutning till den platsen.
Välkommen med din beställning och till bygdens egen fiber!
Mer information
fiber

Fördelar med fiber?

En stadsnätsansluten fastighet har all tänkbar prestanda för framtiden och tillgång till ett stort antal tjänster och möjligheter. Dessutom är den många gånger attraktivare på marknaden.

Tjänster i vårt öppna stadsnät

Ett ”öppet stadsnät” betyder att fibernätet är öppet för olika leverantörer av tjänster inom internet, tv och telefoni. Det ger dig frihet att välja brett bland många välkända varumärken.